159.9 MFt

Álom otthon Diósd-ligeten- tulajdonostól

 Diósd-ligeten a Fenyősor utca közelében új családi házak szomszédságában eladó 2019-ben minőségi kivitelben épült családi ház 650 m2-es parkosított telken. A telek adottságából kifolyólag a ház kétszintes, több autónak parkolási lehetőség van az udvarban, emellett az alsó szinten található egy tágas garázs két autónak. Ezen a szinten kapott helyet egy kis tároló és egy jelenleg gardróbként működő szoba, amely akár vendégszoba is lehet. A garázsból is megközelíthető a lakószint, amely egyszinten van.

Ezen a szinten az előszobából belépve balra és jobbra egy-egy szoba található,  mindkettő saját zuhanyzós fürdőszobával , toalettel és beépített szekrényekkel rendelkezik. Itt található még a háztartási helyiség és egy egy vendég toalett is.

Az előszobai folyosó végén egy tágas  étkezőbe jutunk, amely egy légtérben található a délnyugati fekvésű világos nappalival, és egy üvegajtóval szeparált illetve nyitottá tehető gépesített konyhával.

A nappali fekvésének köszönhetően nagyon világos, napsütötte, 6 méter széles Internorm tolóajtóval megközelíthető fedett terasszal kapcsolatos. A kert egy intim kert távol az utcától, a ház mögötti fronton van, örökzöldekkel és lombhullatókkal parkosított.

A nappaliból nyílik a szülői háló, amelyhez épített zuhanyzós ,dupla mosdós fürdőszoba toalettel, és egy gardrób is tartozik.

Az ingatlan 30 cm-es Porotherm téglából épült, 15 cm-es dryvittal, a födémszigetelése 30 cm, kondenzációs kazánnal ellátott, padlófűtéses, minden szoba wifi-s termosztáttal vezérelhető, ablakok 3 rétegű üvegezésűek, automata hőszigetelt alumínium redőnyökkel ellátott, központi porszívó és távfelügyeleti riasztó rendszer van kialakítva.

 
A gondosan, praktikusan megtervezett családi házat a minőség, elegancia jellemzi - legyen az Ön otthona!

 

Azonosító: 
ZSD005534
Hirdetés típusa: 
Eladó
Ingatlan állapota: 
Kerület: 
Telek terület: 
652 m²
Alapterület: 
200 m²
Lakószint: 
Földszintes
Szobák száma: 
4 db
Nappalik száma: 
1 db
Fűtés: 
Kondenzációs kazán
Padló
Parkolás: 
Garázs

Érdeklődés

Amennyiben a fenti ingatlan felkeltette érdeklődését, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

2049 Diósd, Gárdonyi Géza u. 18.-Intersparral szemben a Dió Üzletházban

Telefonszám: 23/381-114
Mobil telefon: 30/9868-094
Mobil telefon: 30/9341-121

Alábbi űrlap kitöltésével elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató teljes tartalmát!

 

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.