120 MFt

DIÓSD – BUDAPEST határán, Balatoni út mellett 2 lakásos családi ház műhellyel eladó

A ház a mellette lévő telekkel együtt eladó. Az egyik telek 1100 m2-es, a másik 600 m2-es, ezen található a lakóház. Mindez nagyon jó közlekedési elhelyezkedés mellett, az M0 és a 7-es út találkozásánál. Ezzel együtt mégsem közvetlenül a 7-es főút mellett van, hanem egy kis mellékutcából nyílik a bejárat.

A ház és műhely mellett kiegészítő helyiségek sorozata teszi még egyedibbé ezt az ingatlant: kialakított iroda, külön álló garázs, kerti tároló és 2 külön oldalon lévő terasz. Mivel saroktelek, ezért két külön főbejárattal rendelkezik, az egyik a 40 m2-es garázs és műhely felől, a másik a fölül lévő ház felől, így praktikusan elkülönül a műhely és a lakóház. Ezen kívül még belső bejárat is van a műhely felől, illetve oldalról.

A két lakásból az egyik belső kétszintes, 2 szobás, szintén egyedi megoldásokkal. 112 m2-es a nagyobb, kétszintes lakás, 70 m2-es teraszrésszel. A kisebb lakás 30 m2-es, 40 m2 terasszal. A 3 lakószoba mellett még 4 helység - szoba van az ingatlanban, az irodával és műhellyel együtt.

A fűtést padlófűtés biztosítja. Emellett megmaradt külön kéménnyel a fatüzelésű kályha is, egyedi fűtést biztosítva, vagy akár kandallónak is át lehet alakítani.

A ház 2004-ben épült, belül pedig nemrég lett felújítva. Összközműves a telek is, saját mérőórákkal felszerelve.

A műhely 160 m2, 5 méter belmagasságú. Két tároló, illetve zuhanyzós fürdő és mosókonyha is ki lett alakítva. Alkalmas nagyobb berendezések használatára is a magassága miatt. Mellette 60 m2-es iroda is ki lett alakítva, külön mellékhelyiséggel. Automata kapuval lehet bejutni.

A ház közelében buszmegálló található, közvetlenül a Kelenföldi pályaudvarra. Közvetlen közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő és még az Osváth cukrászda is elérhető.

Felsorolni is hosszú lenne az összes helyiséget. Méretéből adódóan kiváló lehetőség egyedi megoldásokra, irodai és vállalkozási célra is. Bátran javaslom, hogy nézzük meg együtt. Keressen akár hétvégén is.

Azonosító: 
ZSD005026
Hirdetés típusa: 
Eladó
Ingatlan típusa: 
Ingatlan állapota: 
Telek terület: 
1 702 m²
Alapterület: 
400 m²
Lakószint: 
Földszintes + emelet
Szobák száma: 
4 db
Nappalik száma: 
1 db
Fűtés: 
Gáz cirkó
Padló
Egyéb
Parkolás: 
Garázs

Érdeklődés

Amennyiben a fenti ingatlan felkeltette érdeklődését, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

2049 Diósd, Gárdonyi Géza u. 18.-Intersparral szemben a Dió Üzletházban

Telefonszám: 23/381-114
Mobil telefon: 30/9868-094
Mobil telefon: 30/9341-121

Alábbi űrlap kitöltésével elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató teljes tartalmát!

 

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.