99.9 MFt

DIÓSD – BUDAPEST határán kínálunk eladásra vállalkozáshoz, vagy befektetésre egy kétlakásos családi házat garázzsal és műhellyel.

A lakóház egy 602 m2-es telken található és a Balatoni útról, illetve az M0-s autóútról könnyedén megközelíthető. A lakórész külön kiadható. Éppen ennek köszönhetően bátran ajánljuk egy újonnan induló, vagy új telephelyet kereső vállalkozásnak birtokába.

A műhely 160 m2, 5 méter belmagasságú. Két tároló, illetve zuhanyzós fürdő és mosókonyha is ki lett alakítva. Alkalmas nagyobb berendezések használatára is a magassága miatt. Mellette 60 m2-es iroda is ki lett alakítva, külön mellékhelyiséggel. Automata kapuval lehet bejutni.

A ház és műhely mellett kiegészítő helyiségek sorozata teszi még egyedibbé ezt az ingatlant: kialakított iroda, külön álló garázs, kerti tároló és 2 külön oldalon lévő terasz.

Az ingatlan két külön főbejárattal rendelkezik, az egyik a 40 m2-es garázs és műhely felől, a másik a fölül lévő ház felől, így praktikusan elkülönül a műhely és a lakóház.

A 112 m2-es nagyobb, kétszintes lakáshoz tartozik egy 70 m2-es teraszrész.  A kisebb lakás 30 m2-es, 40 m2 terasszal. A 3 lakószoba mellett még 4 helység - szoba van az ingatlanban, az irodával és műhellyel együtt.

A fűtést padlófűtés biztosítja. Emellett megmaradt külön kéménnyel a fatüzelésű kazán is, egyedi fűtést biztosítva, vagy akár kandallónak is át lehet alakítani.

A ház 2004-ben épült, belül pedig nemrég lett felújítva.

A ház közelében buszmegálló található, közvetlenül a Kelenföldi pályaudvarra. Közvetlen közelben iskola, óvoda és orvosi rendelő.

Az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában, kérem keressen bizalommal, nézzük meg együtt és találjuk ki, hogyan lenne a legmegfelelőbb az ön/cége igényeinek.

Kérdéssel és látogatási időpont egyeztetéssel kapcsolan kérem hívja a lent megadott telefonszámot.

 

Molnos Vince

+36705371164

molnos.vince@diosdingatlan.hu

 

Azonosító: 
ZSD005026
Hirdetés típusa: 
Eladó
Ingatlan állapota: 
Telek terület: 
602 m²
Alapterület: 
400 m²
Lakószint: 
Földszintes + emelet
Szobák száma: 
4 db
Nappalik száma: 
1 db
Fűtés: 
Gáz cirkó
Padló
Egyéb
Parkolás: 
Garázs

Érdeklődés

Amennyiben a fenti ingatlan felkeltette érdeklődését, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

2049 Diósd, Gárdonyi Géza u. 18.-Intersparral szemben a Dió Üzletházban

Telefonszám: 23/381-114
Mobil telefon: 30/9868-094
Mobil telefon: 30/9341-121

Alábbi űrlap kitöltésével elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató teljes tartalmát!

 

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.